Nu het menstruatieverlof vleugels lijkt te krijgen, laten de mannen er ook geen haar meer over groeien. “Dit verhaal heeft inmiddels al net zo’n baard als dat het simpel is”, zegt Kasper Barbier gekscherend, “maar het is wel degelijk serieus. Wij pleiten dan ook voor een ‘Scheer Je Weg Regeling’. Een verlof dat je op kunt sparen aan de hand van de mate en groei van je gezichtsbeharing. Stel je scheert je eenmaal per week, dan kun je maandelijks een halve dag vrij nemen. Bij tweemaal per week wordt dat dan een dag en op die manier kan elk type man van een passende knipkaart worden voorzien. Deze dient de werkgever vervolgens aan te bieden met een verzorgende gezichtscrème en een uitwasbaar doekje voor het bloeden. Er wordt namelijk al genoeg papier verspild!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *