Aangezien het nieuwe fatsoen op intieme voet staat met een gebrek aan handhavers en dit zelfde probleem ook geldt bij verkeer in het algemeen, krijgen steeds meer schennisplegers naast hun taakstraf een beroepsopleiding. “We willen zo het nuttige met het aangename verenigen en de gemeenschap op twee punten verbeteren”, zegt Peter van het Hof van Veilig Verkeer Nederland. “Potloodventers hebben namelijk een ongelofelijke neus voor het juiste moment en weten zich altijd onopvallend op te stellen. Daarnaast wordt er in woonwijken nog steeds schandalig hard gereden. Als puntje bij paaltje komt creëren we zo zelfs een win-win-win situatie. Seksuele intimidatie wordt aanmerkelijk minder, de veiligheid in kinderrijke omgevingen neemt significant toe en het inkomen van de potloodventer stijgt aanzienlijk in de nieuwe functie als flitspaal!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *