TALPA stapt in het ‘huwelijksbootje’ met de BABS van MAFS. “En dan hebben we het natuurlijk over Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand Arjan uit Married At First Sight”, zegt een opgewonden woordvoerder van het scheidende productiehuis tegen Don Theo Plokhuis van de afdeling RTV bij Cyniclown Magazine. “Als dit geen kijkcijferkanon wordt, verbreken wij alle relaties en likken we alleen nog onze eigen wonden. Maar eerst doet Arjan dat bij onder andere Jaimie Vaes, Shima Kaes, Linda en Johnny de Mol en alle daders en slachtoffers van TVOH; The Voice Of Holland. Uit dankbaarheid werken zij allemaal gratis mee, want wij hebben hen tenslotte bekend, veelbesproken en uiteindelijk zo groot gemaakt dat ze zich nergens anders meer durven te vertonen. Momenteel zijn de onderhandelingen nog gaande met de vrouw van Johan Derksen, maar zij wil als compensatie de remake van Jan van Veens Candlelight presenteren. En eerlijk gezegd was die sigaar uit eigen doos ook wel een beetje te verwachten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *