“Iedereen zingt wel eens onder de douche of in bad en daar duiken wij nu bovenop!” De woordvoerder van Omroep Max schrikt zo van zijn ongepaste opmerking dat hij meteen een toontje lager zingt. “Je kunt echt niets meer zeggen in dit kader, dus hou ik het kort en bondig. Mensen maken thuis zelf een filmpje van hun zangcapriolen in de badkamer en zenden dat naar ons toe. Wij monteren het tot het zo succesvolle slow-tv en dat bekijken en beoordelen we achteraf in de studio met een vakkundige jury. Elke keer kiezen zij de tweede finalist, terwijl Patricia Paay tijdens de uitzending middels een druk op de knop de ‘Golden Shower’ weggeeft en daarmee de eerste finalist bepaalt. In de spetterende finale beslist het publiek tenslotte wanneer de stop eruit gaat en wie er dus uiteindelijk eindigt in een warm bad. Omdat we niet konden garanderen dat niet-deelnemers zich strikt zouden houden aan het motto ‘voor het zingen de badkamer uit!’ komen er in het hele traject geen coaches voor. Wel hebben we een vijver vol badeendjes om de kandidaten niet alleen te laten dobberen!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *