“Nu kerken steeds meer leegstand kennen en mensen hun heil en zielenrust alleen nog op aarde zoeken, is Pinksteren wellicht de uitgelezen mogelijkheid om die levenshouding te veranderen!” Cyniclown Magazine spreekt met de driekoppige directie van Eden Hotels. “We bieden een dusdanig pakket van ontspanning en opwekking dat er na een week al sprake is van wederopstanding”, aldus CEO Godert de Heer. “Door het ongelofelijk rustgevende en natuurlijke decor wordt men namelijk sneller één met de schepping!” vult artdirector Heiko van der Geest hem aan. Godert de Heer Jr. wil daar als rechterhand van zijn vader, maar vooral als PR verantwoordelijke nog wel iets relativerends aan toevoegen: “Wij geloven heilig in dit concept, maar beseffen dat we pas aan het begin staan van een volledig nieuwe kruistocht!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *