Het is nog slechts een kwestie van tijd dat alle betekenisvolle idolen en helden uit het verleden volledig verguisd zullen zijn. Nu, in de uiterst donkere dagen van het aardse bestaan, is het de beurt aan John Lennon. “Volledig terecht!”, zegt een woeste klimaatactivist. “Met zijn Plastic Ono band heeft hij het milieu zeker geen goed gedaan en kunnen we stellen dat die soep nu heter is dan hij ooit werd opgediend!”
Een woordvoerder van ‘Influencers United’ sluit zich aan bij die woorden en stelt verder: “In die tijd stond de wereld ook in de fik, maar meneer besloot als rolmodel om zijn eigen genot boven de wereldproblematiek te stellen, door met een interculturele en interraciale partner gewoon een week lang lekker lui en publiciteitsgeil in bed te gaan liggen. Hiermee gaf hij niet alleen zijn volgers en de jeugd van toen het verkeerde voorbeeld, maar maakte hij ook nog eens een lange neus naar de minder bedeelden door dat lekker duur in ‘Het Hilton’ te doen. Hij zou dus eigenlijk aan de hoogste boom moeten hangen, maar omdat hij allang is overleden, hebben we besloten tot deze hippe standbeeld-omvertrek-actie. Best wel tof toch?!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *