“Ik ben inderdaad geen Wehkamp-boy als ik boos ben, maar dat moet ook geen kloot uitmaken!” Freek van der Ziel is niet te spreken over de verheerlijking van vrouwen op TV.  “Altijd maar weer die fucking buitenkant, terwijl iedereen diep van binnen weet dat het om je inborst gaat. Daarnaast zijn vrouwen ook veel gelukkiger naast een minder bedeelde man, als het om de looks gaat dan hè, hahaha! Ik ben echter niet welkom in Jaap Jongbloeds programma ‘Het Mooiste Meisje Van De Klas’, maar om daarvoor in transitie te gaan is me nog een brug te ver. Ik pleit eerst maar eens voor ‘Het Braafste Jongetje Van De Klas!’ gepresenteerd door Astrid Joosten, want dat is niet alleen een lekker, maar ook nog intelligent wijf op TV!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *