“Ik voelde gewoon een ongelofelijke klik met mezelf!’ vertelt Joep B. uit H. terwijl hij straalt van zelfingenomenheid. “Men zegt toch altijd dat je eerst van jezelf moet houden alvorens je liefde kunt voelen voor een ander? Nou, dat is in deze date keihard op alle fronten bewezen. Ik hou gewoon zielsveel van mezelf!  Vandaar dat ik, ondanks het feit dat mijn domme date Harriët eigenlijk totaal niets van me wilde weten, heb besloten om toch te verlengen en dan meteen maar met 4 dagen, zodat ik daarna ook nog met mezelf een weekend weg kan op kosten van dit geweldige programma. Maar ik denk natuurlijk niet alleen aan mezelf. Vanwege het extra platform dat Cyniclown Magazine me hier geeft, heb ik voor jullie een geweldige scoop: Mijn mentale ruggengraat is namelijk net zo sterk als de liefde voor mezelf, dus heb ik besloten om het fysieke exemplaar in een live-programma uit mijn lijf te laten snijden. Daarmee gaat uiteindelijk mijn natste droom in vervulling.  Dat ik mezelf kan pijpen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *