“Onze zoon doet sinds het begin van de pinkstervakantie mee aan een sociaal-creatief experiment.”  Stiefvader Leo schiet echter meteen vol tijdens deze openingszin en vlucht weg naar de keuken. Bonusmoeder Ria pakt de draad van zijn verhaal op. “Omdat Leo en ik thuiswerken, zitten we als samengesteld gezin teveel bij elkaar op de lip en moesten we op zoek naar een goede uitlaatklep voor zoonliefs energie, creativiteit en eigenzinnige pubermeningen. We hebben bedacht dat ie zelf T-shirts met daarop zijn standpunten over duurzaamheid, dierenliefde, LHBTQ+ diversiteit en meer van dat huidige geneuzel ging ontwerpen, bedrukken en dragen. Zo hebben de slachtoffers van kinderarbeid in de textielbranche in India er namelijk ook nog wat aan. Tot nu toe is het jochie echter uitgescholden, beledigd, vernederd, bespuugd en zelfs met flessen bekogeld!” Vader Leo schuift inmiddels weer aan: “We houden dus ons hart vast voor wat er de komende week allemaal over hem heen komt, als hij het ouderlijk huis voor het eerst sinds dit project weer verlaat!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *