De nieuwe TALPA-productie “De Weilandjes” gaat niet over hysterische alcoholistische kasteeldames die het woord “Chateau Migraine” niet eens kunnen schrijven, maar over keihard werkende Nederlanders die inmiddels gepokt en gemazeld hun laatste kansen aangrijpen om het boerenbedrijf en dus de Nederlandse samenleving overeind te houden. Zullen zij er in slagen om in dit droogstaande kikkerlandje met sloten aan onnavolgbare regels en een stijgende zeespiegel het hoofd boven water te houden?
“Deze omschrijving is grofweg schandalig” zegt Sebastiaan J. Bitterzoet namens Cyniclown Magazine. Het betreft hier feitelijk een serie over een beroepsgroep die kansloos naar de slachtbank wordt geleid, maar eerst nog even wordt uitgemolken door een bedrijf dat geen enkel respect heeft getoond voor welke speen of tepel dan ook!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *