Uit het hele land komen meldingen binnen van ongeregeldheden door familieruzies. “Armoedige studenten willen voordat ze hun dure geld definitief uitgeven aan Vaderdag-cadeaus  eerst een deugdelijk bewijs zowel op het gebied van DNA als ook qua gender”, licht een woordvoerster van de landelijke politie toe. “De middelbare- en lagere schooljeugd sluit zich massaal bij de onlusten aan, omdat  in deze tijd ook de hoogte van het zakgeld onder druk staat. Vooralsnog zijn er geen doden gevallen, maar omdat er in de toekomst steeds meer sprake zal zijn van stiefouders, bonusouders, gastouders, pleeg- en adoptieouders pleiten wij dringend voor één jaarlijkse opvoedersdag, want ouderdagen hebben in het verleden al teveel problemen opgeroepen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *