Na het adembenemende succes van de mondkapjes is het Sywert van Lienden wederom gelukt om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de behoeftigen in onze maatschappij. “En dat geheel zonder winstoogmerk, zoals jullie dat van mij gewend zijn!” aldus van Lienden. “Ik kwam in eerste instantie op het idee door mijn diepgaande interesse in duurzaamheid binnen de multiculturele samenleving. De boerka was bijvoorbeeld al snel het mondkapje bij uitstek gebleken, maar we bleven steeds zitten met het strookje materiaal dat er ter hoogte van de ogen wordt uitgeknipt. Nu ik echter zelf mogelijk ook even moet blijven zitten, valt alles simpelweg op zijn plek. Mijn toekomstige collega’s zijn uitermate enthousiast en hebben allemaal al een paar exemplaren besteld. Gratis uiteraard, want je naait je celmaten natuurlijk niet. Aangezien ik niet zeker weet of dat principe ook voor hen geldt, heb ik meteen maar een deugdelijke sluitende buttplug ontwikkeld. Uiteraard geheel zonder winstoogmerk!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *