“Het beleid staat al heel lang vast en dan is protesteren eigenlijk de spreekwoordelijke en mogelijk zelfgeproduceerde mosterd na de maaltijd. Aangezien niet iedereen mosterd lekker vindt, jagen de boeren zo een slordige 10 miljoen egoïsten tegen zich in het harnas”, zegt Sjoerd van der Belt namens de bagageverwerkers en ander personeel van Schiphol. “Met preventief protesteren slaan we echter drie vliegen in één klap. We blokkeren landingsbanen en wachtrijen op luchthavens door er tonnen bagage te dumpen of in de hens te steken. Daarnaast smijten we de oersterke Samsonite koffers door de ruiten van alle beleidsmakers. En om onze sympathie te tonen, want niets menselijks is ons vreemd, wensen we iedereen ook nog een hele fijne vakantie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *