Klimaatdeskundige en dierenactivist Jop van der Lende, tevens CEO van Cyniclowns Streamingsdienst CRUCIFLIX doet zijn door belangen verstrengelde bezorgdheid uit de doeken: “Nu Corona verleden tijd is en de maatschappij weer volledig open, raken de meeste levensreddende gewoontes en hypes van de laatste twee jaren massaal uit de gratie. Bingewatchen is volledig op zijn retour en met het feit dat er aan bomen steeds meer Lockdown- honden worden aangetroffen, lijkt ook het benchwatchen niet meer van deze tijd te zijn. De meeste streamingsdiensten,  loungebanken, benches en uitlaatservices worden dan ook massaal gedumpt. Ik hoop dat de hierdoor steeds kleiner wordende natuur de vernietigende stroom buitenmensen en mountainbikers nog aan kan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *