“Steeds meer mensen klaagden over een te kleine beurs en ik vond dat dat niet moest kunnen in een welvarend land als het onze.” Mieke Muntjes licht haar ondernemingsplan toe nadat ze haar nieuwbakken bedrijf heeft geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.  “De uitdrukking ‘een te smalle beurs hebben’ draagt niet alleen het probleem, maar ook de oplossing in zich. Het lijkt er echter op dat niemand dat heeft gezien, waarschijnlijk omdat men tegenwoordig alleen nog gefocust is op hebben, hebben, hebben, waardoor de slachtofferrol verkozen wordt boven het oplossen van het eigenlijke probleem en dat is wel een beetje een vrouwendingetje geef ik eerlijk toe. Maar er komt nu ook een fantastisch vrouwelijke oplossing: een door Louis Vuitton ontworpen ruime beurs voor iedereen!. Er kan tot 14 kilo aan oud geld in worden meegezeuld wat bij bankbiljetten al gauw in de papieren loopt. En ondanks dat je zou verwachten dat bij de heersende behoefte de vraagprijs ongelofelijk hoog ligt, kan ik melden dat we schandalig lage prijzen heb weten te bedingen. Zeker als je ‘de ruime beurs’ mee bestelt bij één of meer andere producten. Ga voor verdere info en jouw bestelling uit onze fantastische collectie naar www.beurskrach.business.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *