“Zo langzamerhand wordt duurzaam bezigzijn verheven tot een ware kunst. Ongelofelijk wat een beetje pandemie en een vleugje oorlog de mens toch heerlijk creatief maakt!” kirt Connie Tener, woordvoerster van het ministerie van Klimaat en Energie. “Vooral nu zien we zaken zo mooi samenvallen dat je je afvraagt: schudt Rob Jetten die nu uit zijn linker- of rechtermouw? Hij keert bijvoorbeeld vanaf vandaag een subsidie uit aan mensen die gaan flossen op de GFT-berg!. Dit scheelt namelijk een hoop extra waterverbruik via de huiselijke wasbak en je maakt elke ochtend voor je werk ook nog eens een gezond wandelingetje. Om er zeker van te zijn dat men niet snel effe de auto pakt voor het flossen met subsidie, is er een handige stappenteller ontwikkeld voor om de enkel die aan het eind van de maand berekend hoeveel CO2-uitstoot en brandstof er is bespaard. En daarmee kun je dan weer extra Airmiles verdienen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *