“Het is momenteel helemaal hot. Een beetje steekpartij mag dan ook niet meer ontbreken in het dagelijkse ritme.” Cyniclown Magazine spreekt met voedseldeskundige Norbert Tofu. “Het gebrek aan echt vlees heeft een grotere impact dan we allemaal hebben willen zien. En dan praat ik niet over de voedingswaarden, maar over de rituelen die bij het consumeren van vlees horen. Het doelbewust vastzetten van een stuk doorbloed weefsel met een vork om het daarna met een goed in de hand liggend mes te doorklieven totdat het water je in de mond loopt, is voor de meesten van ons een onbetaalbare beleving geworden. Omdat we echter aan voedingswaarden niets te kort komen, gaat men als een kat op zoek naar een muis voor het broodnodige spelelement!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *