“Je kunt er veel bomen over opzetten, maar deze vooruitgang hadden we vroeger echt niet voor mogelijk gehouden!” zegt  Jos Stam enthousiast, terwijl hij door zijn fotoalbums bladert. “Omdat ik al jaren elke zondag met alle honden uit mijn dierenpensioen ga ravotten in het bos, zie je duidelijk de ongelofelijke uitbreidingen in de diversiteit, die ik dan uit liefde voor de natuur vastleg op de gevoelige plaat.  Crossmotoren, mountainbikers, toerfietsers, dagjesmensen en natuurlijk veel loslopende honden. Doordat er ook steeds meer open plekken bijkomen door het gezonde “dunnen” schieten terrassen, foodtrucks, huisvuil inclusief meubilair en complete woonwijken als paddenstoelen uit  de grond en bruist het weer van het leven in het bos. En dat dan ook nog op veel minder hectares!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *