“Het is zo’n slappe quiz! Iedereen is bang voor Abel en Devrim, terwijl de vraag eigenlijk zou moeten luiden: who the fuck zijn dat?  Oké, Dr. Jekel mocht de afgelopen twee jaar  informatie spuien op TV en Chantal Janzen valt al wat langer omhoog, maar die Cindy en Nynke hebben toch nog nooit wat gepresteerd? En dat noemt zich Champions?!” Bennie Zuur raast nog even door “Ook de spelopzet is te dom voor winnaars zoals ik. Je speelt toch altijd tegen alle vijf Champions voor het hoogste bedrag?! Want als je kiest voor minder en verliest, ben je pas echt een loser! Vooral als je weet dat 90% verliest, kun je wel nagaan hoe bedroevend laag het niveau van de geselecteerde deelnemers is. Nog lager dan dat van de vermeende Champions. Het is gewoon doorgestoken kaart en ik geef me dus niet op, want ik ben te slim om er überhaupt uitgepikt te worden. En met de hoge benzineprijzen sinds de oorlog tussen Azerbeidzjan en Finland heb ik door thuis mee te spelen al meer verdiend dan door elke week met de auto naar de studio te rijden. Dat noem ik pas een winnaarsmentaliteit!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *