“Ze mogen zelfs “Jean et Alleman” uit de omgeving Bordeaux erbij slepen, maar dan nog maakt het COA geen schijn van kans!” Weervrouw Hetty Hetebrij draait er niet omheen, terwijl ze de barbecue ter ere van het nieuwe record voorbereid. “Ondanks dat het COA zich zelfs in illegale bochten heeft gewrongen, kregen ze slechts 300 mensen zo ver om in Ter Apel buiten te slapen. Een prestatie die ze zelf ook een historisch dieptepunt noemen, terwijl wij deze week de 250.000 deelnemers gaan aantikken, en dan tellen we de Zwarte Cross nog niet eens mee, alleen maar door wat extra warmte te bieden! Maar ze zijn welkom hoor, alle 300, en omdat het recordfeest doorgaat tot in de kleine uurtjes, hoeven ze zich over het slapen eventjes geen zorgen te maken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *