Gelukkig gaat het weer goed met Hans Kazàn, maar het blijft wonderbaarlijk wat zich op de medische bühne heeft afgespeeld. Een medicijnman uit het ziekenhuis waar Hans werd bestudeerd, tovert moeiteloos zijn patiëntendossier tevoorschijn: “We kwamen in en op zijn lijf de gekste voorwerpen tegen. Een fortuin aan muntjes in al zijn lichaamsopeningen, bossen kunststofbloemen in zijn mouwen, duiven en konijnen in zijn hoed en kilo’s aan speelkaarten in zijn kaak-en keelholtes. De munten waren van koper en iedereen weet dat een overdosis daarvan dodelijk kan zijn. Maar ook kunststof in je bloedbaan en geplastificeerd karton in je luchtwegen is verre van gezond. En na de Covid pandemie zouden we toch moeten weten dat aanwezigheid van kleinvee in combinatie met gevogelte levensbedreigende virussen veroorzaakt. Maar vooral onderzoeken we momenteel de gevolgen van zijn jarenlange genderneutraliteit. Hij loopt namelijk rond met een toverstaf én een goocheldoos en is daarmee het rolmodel voor een groot publiek dat we, hoe paradoxaal ook, voor een illusie willen behoeden!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *