Was vroeger het wegkwijnen achter de geraniums om pas na een week dood gevonden te worden door je buren nog populair; in de virtuele wereld kun je doorleven terwijl je al jaren dood bent. Op Facebook leiden we namelijk een groots en meeslepend leven. Uiteraard geniet je van die status, maar wordt je wel geleefd. Het dagelijks gepusht worden bijvoorbeeld om onbekende jarige jobjes onder je ook door Facebook bepaalde vrienden te feliciteren, bevorderen echter het hooggeachte aanzien. Om weer baas te worden in eigen account en tevens je status significant te verbeteren, volgen hier drie handige tips:
(virtueel tromgeroffel)
* Koester vervelende emotionele situaties. Iedereen wil omhoog in de populariteitpoll, dus levert de slachtofferrol en dit “heerlijke gewentel in ellende” gegarandeerd begrip, medeleven en de meest uiteenlopende emoticons op.
* Benoem in dat zelfde kader zoveel mogelijk ziekte- en sterfgevallen en herdenk die zo vaak als het kan. Pas wel op met het reeds gebruikte aantal opa’s en oma’s.
* Verander je geboortedatum maandelijks en val steeds weer op nieuw in het zelfde warm bad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *