Clown Bassie spreekt uit ervaring: “Toen ik in de achtste maand gehaald werd, woog ik al een dikke elf pond. In mijn jeugd werd dat dus vet lachen. Toen mij tussen neus en lippen door gevraagd werd of ik afgekeurd was voor militaire dienstplicht omdat men geen pantservoertuig in mijn maat had, ging dat er uiteraard in als koek. Na het steeds meer zichtbaar worden van mijn genetische aanleg voor vetzucht werd ik gekscherend otesiBassie genoemd, welke woordspeling echt prima weg te krijgen was. Vanaf het moment dat er geen kleding en schoeisel meer voor me te vinden was, behalve in een beperkt aantal speciaalzaken en alleen in de kleuren bruin, bruin en nog eens bruin kon ik nog meer slikken. Maar het voorstel van mijn neuroloog, toen de M.R.I.-tunnel te klein bleek, om maar even tussen de neushoorns, nijlpaarden en andere flinke jongens in de wachtkamer van een dierenkliniek plaats te nemen, levert op feestjes naast alle hapjes nog steeds de meest dikke lol en vette ongein op!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *