Slachtoffers van allerlei grensoverschrijdend gedrag binnen deze branche doen massaal aangifte. “Wij zijn inderdaad een buitengesloten groep, maar om daar meteen de conclusie aan te verbinden dat we groentjes zijn die zich het gras voor de voeten weg laten maaien, getuigt niet echt van inlevingsvermogen. Met het domweg bij elkaar harken van zoveel aannames loopt men niet alleen de kantjes eraf, maar kon het ook niet meer binnen de perken blijven.” Aan het woord is K. Poortvliet, algemeen directeur van de OBTK, de Overkoepeling Bos- en Tuin Kabouters. “Binnen onze organisatie blijkt het een takkenzooi waar te lang geen melding van is gemaakt. Het begon natuurlijk met kabouter Spillebeen en zijn seksuele uitspattingen maar ja, dat zingt dan rond en bewijst nog niets. Van Pauper Kabouter Lil’ Kleine die zijn ‘smurfin’ min of meer aan haar muts over de grond sleurde, waren er gelukkig al beelden. En we vrezen dat er nog veel meer uit dezelfde vijvers vissen, maar met deze hitte staan die gelukkig even droog!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *