“Storingen, stakingen en personeelstekorten doen de automatische deuren definitief dicht. We zijn er klaar mee!” Woordvoerder Nico Buffel blaast flink wat stoom af bij zijn eerste persconferentie namens het ministerie. “Al jaren proberen we de boel op de rails te krijgen, maar schijnbaar werken er alleen maar dwarsliggers. En of het nu de afdeling personeel, planning, onderhoud of communicatie betreft, hun hele netwerk spoort gewoonweg niet. Als aandeelhouder moeten we dus iets doen en dan kiezen we hun eigen strategie: We Doen Helemaal Niets!” Harold Wissel van de NS probeert een en ander nog in goede baanvakken te leiden, maar ziet het schip echter al varen: “Ik vrees toch dat we collectebussen moeten gaan inzetten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *