“Dit hadden we zo nodig!” jubelen de grote drie op het gebied van de volksgezondheid.  “Als Nederland stelden we wereldwijd eigenlijk niks voor, maar nu hebben we de wereldbevolking eindelijk  in de tang. Oké, het virus-DNA moet nog even doorontwikkeld worden, maar dat is hooguit een kwestie van weken. En het allermooiste is dat we het volledig democratisch hebben geflikt. Niet met een dictator als Poetin, een acteur als Zelensky, een museumstuk als Biden of zo’n halfgare rood-oranje-gele waterijsjes liefhebber als Kim. Met zijn allen hebben we de Vinkentering in Nederland grootgemaakt en door het elkaar veelvuldig te gunnen, hebben wijzelf inmiddels een ongelofelijke sterke groepsimmuniteit opgebouwd!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *