Gedetineerde Delano Q. (21) klapt met een door pijn vertrokken gezicht volledig uit de school. “Jullie denken dat ik een domme sukkel ben die geen respect verdient, maar mijn broers en zussen, neven en nichten zijn allemaal advocaat en weten waar je huis woont! Via hen hoor ik precies wat er zich buiten allemaal afspeelt en geef ik mijn instructies door. Ik ben dus niet zomaar een kruimeldiefje, maar een volwaardig lid van de georganiseerde misdaad! Daarom is niet meer te traceren waar het in mijn geval fout is gegaan. Het is echter geen foute opvoeding, scholing of  inburgering, want die heb ik niet gehad! Hier is simpelweg sprake geweest van een snitch of infiltrant. Dit krijgt dus nog een staartje waarbij meerdere koppen langs Shisha Lounges zullen rollen. Tot die tijd blijf ik zoals altijd positief in mijn doen en denken. Eerst maar weer eens leren lopen op krukken en daarna behendig worden op mijn scootmobiel met de gedachte dat het doorknippen van mijn enkelbanden me in elke geval voor verdere misstappen heeft behoed!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *