“Je kunt er veel bomen over opzetten, maar deze vooruitgang is spectaculair!” zegt  Jos Stam enthousiast, terwijl hij door zijn fotoalbums bladert. “Omdat ik elke zondag met alle honden uit mijn dierenpensioen ga ravotten in het bos zie je duidelijk de vele uitbreidingen in biodiversiteit, die ik dan uit liefde voor de natuur vastleg op de gevoelige plaat.  Crossmotoren, mountainbikes, toerfietsers, dagjesmensen en natuurlijk loslopende honden. Doordat er steeds meer open plekken bijkomen door het gezonde “dunnen” schieten terrassen, foodtrucks, huisvuil inclusief meubilair en complete woonwijken ook als paddenstoelen uit de grond en bruist het weer van het leven in het bos. En dan ook nog op veel minder hectares!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *