“Ons kind doet mee aan een sociaal-creatief thuis-onderwijs experiment.” Stiefvader Leo schiet echter meteen al vol tijdens deze openingszin en vlucht weg naar de keuken. Bonusmoeder Ria pakt zijn verhaal op. “Door het verplicht binnen zitten moesten we op zoek naar een goede uitlaatklep voor zijn energie, creativiteit en eigenzinnige mening. We hebben toen bedacht dat hij zelf T-shirts moest ontwerpen, bedrukken én dragen met daarop zijn standpunten over duurzaamheid, dierenliefde, LHBTQ+ diversiteit en meer van die zwaar polariserende onderwerpen. Tot nu toe is hij uitgescholden, beledigd, vernederd, bespuugd en zelfs met flessen bekogeld!” Vader Leo schuift inmiddels weer aan: “We houden dus ons hart vast voor wat er allemaal over hem heen komt als hij het ouderlijk huis weer verlaat om naar school te gaan!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *