“Het zijn rare vogels en zeker geen hoogvliegers, dus ik heb met ze te doen. Het zit ze ook niet mee. Ze willen steeds meer nesten, terwijl ze de bomen daarvoor kappen. Er is niet genoeg te eten, terwijl hun aantal steeds sneller groeit. Door eigen onmacht en onvrede word hun gekwetter en gekakel alsmaar luider en agressiever, waarbij twee jaar Corona-ophokplicht alleen maar tot gevolg heeft gehad dat ze hun eigen soort nog meer naar het leven zijn gaan staan, om zich daarna massaal in de slachtofferrol te wentelen. De uitslagen van recente onderzoeken geven momenteel dan ook aanleiding om de mens direct te ruimen. En dan niet alleen omwille van Moeder Aarde, maar vooral om hen uit hun eigen lijden te verlossen: Ze kunnen allemaal namelijk op ieder moment de vinkentering krijgen en tja, dan komt het wel heel dichtbij!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *