In de reeks “Help John de Mol de winter door!” zal productiebedrijf CRUCIFLIX de komende tijd een aantal varianten van realityshows aan het kijkend publiek voorleggen om zo de SBS groep van een booster te kunnen voorzien. “Balancing The Flatline” is een uiterst betaalbare, zo u wilt goedkope, spin-off van het kinderprogramma “Sleep Sixteen”, waarin comazuipers net dat stapje meer durfden te zetten. Omdat in de decembermaand de dekselse boefjes van het carbid-schieten en ander illegaal geschut voor het oprapen liggen en de ketamine gebruikende stomasnuivers onlangs ook al van zich deden horen, belooft dit programma voor het hele gezin in deze donkere dagen van het jaar een dagelijks lichtpuntje, klapper of zelfs megaknaller te worden. Uiteraard wordt de serie voor kijkers met een gehoorbeschadiging voorzien van gebarentaal en ondertiteling. Zij die hun kijkers al een poos moeten missen, of door andere successen uit het verleden een beperkt blikveld hebben, kunnen gebruik maken van audioscriptie. Voor diegenen die zelfs niet uit de voeten kunnen met voornoemde services, leggen we de laatste hand aan ‘Experience-TV’. Het wordt dus hoe dan ook vuurwerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *