Dat de georganiseerde misdaad in Nederland tegenwoordig heel ver gaat, is inmiddels wel bekend. Maar welke organisatie heeft de mogelijkheid én de arrogantie om dit nog niet eerder vertoonde staaltje van machtsmisbruik toe te passen onder het toeziend oog van de gehele natie? Volgens complotdenkers, chauvinisten en coalitiehaters, die zich na dit gebeuren onder de afkorting CCC verenigden, is het kabinet hiervoor verantwoordelijk, in een uiterste poging om alsnog een brug te slaan tussen alle tegenpolen in Nederland. Een woordvoerder van het kabinet doet die suggestie echter af als: “Nu nog een brug te ver, maar als het volk in dit tempo alle pijlers blijft slopen, sluiten wij die optie ook niet meer uit!” In overleg met alle betrokken partijen is besloten de foto verder niet meer te tonen om de rust in het land, voor zover nog mogelijk, te bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *