“Dit heb ik gewoon zien aankomen, want ik volg hem natuurlijk al een tijdje!” reageert Aart S. Engel op de massa aangifte tegen broer Willem. “Het spreekwoord ‘Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten’, was altijd al van toepassing op Wimmie, zoals we hem thuis noemen, dus dat hij nu ook een flinke schare (achter)volgers heeft, lag al geruime tijd voor de o zo plausibele hand. Nu viruswaarheid niet meer bestaat, richt hij zich alweer op andere duistere hersenspoelacties van de overheid. Volgens hem is nu sprake van chips die onopvallend toegediend worden tijdens de vreetbacchanalen rond de feestdagen. Knettergek natuurlijk, maar het blijft familie, dus ik zou het bijzonder sneu en ironisch vinden dat hij nu alsnog een spuitje krijgt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *