“Hoeveel bomen verdwijnen er jaarlijks in de Dikke Van Dale? Hoeveel mensen kunnen überhaupt nog lezen?” Het getergde gezicht van Opper-Klimaatklever Bjorn van der Kit spreekt boekdelen. “Wij zijn dus niet de grote vandalen, maar zij! We hebben ons op het klimaat gericht omdat je ergens moet beginnen, maar ook wij weten hoe slecht lijm is voor de natuur. Wij zijn eigenlijk tegen elk onrecht en corrupt handelen, dus Plaktivisten is een term die de lading veel beter dekt!” Simon van der Punt, namens het Platform Voor Wordfeud & Scrabble (PVWS)  deelt deze mening totaal niet. “Het scheelt toch al gauw 2 letters, maar wie weet komen we uiteindelijk uit bij herstelbetalingen en dat is dan gegarandeerd scoren!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *