In tegenstelling tot de statische ‘open haard beelden’ bij SBS6, gaat de nieuwe programmering vanaf kerst rond als een lopend vuurtje. Een mediawoordvoerder met gebarentolk legt uit:
“De kijkcijfers zijn en blijven fenomenaal, zelfs als men een week van te voren al weet wat er komen gaat. Hier is dus sprake van een zeer aanstekelijk format dat nog jaren te gebruiken zal zijn. Toch hebben we ons genoodzaakt gezien om een tweetal wijzigingen door te voeren, die echter amper zullen opvallen. Omdat Linda de Mol vóór de persconferenties nog ’s lands grootste TV-persoonlijkheid was, zal zij de plaats van Irma Sluis gaan innemen. Gezien de vele opgestoken middelvingers en graaipogingen sinds haar overstap naar Talpa lijkt ze al vakkundig wegwijs te zijn gemaakt in gebarentaal. Voorts vervangen we Hugo de Jonge door Johnny de Mol , vanwege zijn volhoudende karakter in down situaties, maar vooral om zijn ruimschootse en succesvolle ervaring met primetime in het programma HLF8. De kijkcijfers zullen niet meer in de hand te houden te zijn en uiteraard gooien we het dan meteen achter de decoder!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *