“Ons kind doet sinds het begin van de kerstvakantie mee aan een sociaal-creatief experiment.” Stiefvader Leo schiet echter meteen al vol tijdens deze openingszin en vlucht weg naar de keuken. Bonusmoeder Ria pakt zijn verhaal op. “Door het vele thuiszitten moesten we op zoek naar een goede uitlaatklep voor zijn energie, creativiteit en eigenzinnige mening. We hebben dus bedacht dat hij zelf T-shirts moest ontwerpen, bedrukken én dragen met daarop zijn standpunten over duurzaamheid, dierenliefde, LHBTQ+ diversiteit en meer van die polariserende onderwerpen. Tot nu toe is hij uitgescholden, beledigd, vernederd, bespuugd en zelfs met flessen bekogeld!” Vader Leo schuift inmiddels weer aan: “We houden dus ons hart vast voor wat er allemaal over hem heen komt als hij maandag het ouderlijk huis weer verlaat om naar school te gaan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *