Na vier keer uitstel van de heugelijke dag trouwden ze uiteindelijk in september 2021, maar het nog zo prille huwelijk  staat voor de zoveelste keer zwaar onder druk. Leidde destijds het CDA-lijsttrekkerschap tot ongemakken binnen hun relatie; nu werpt zijn ministerspost een zwartgallige schaduw over huize Hoekstra. Liselot is des duivels: “Hij zou meer investeren in de thuissituatie onder zijn eigen motto: het gezin is de Hoekstra van de samenleving. Duh…als minister van buitenlandse zaken zien we hem nooit meer. Daarnaast heeft mijn vertrouwen ook een deuk opgelopen door zijn overmatige interesse en ‘financiële injecties’ in de Maagdeneilanden. Maar als er op kosten van de staat heerlijk excuses kunnen worden aangeboden in Suriname, laat hij dat wijf van Kaag de kaas van ons brood eten. Als hij zo graag een heks wil dan krijgt hij er een! Maar wel eentje die niet meer op zijn bezemsteel plaatsneemt!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *