De website ‘’waageenseengokje.online” verdient inmiddels bakken met geld met twee vingers in de neus. “Alhoewel dat in deze tijd van ventileren en  blijven ademen niet direct voor de hand ligt”, legt Virtual CEO Arend Havik uit. “Maar door het massale geklaag van armoedzaaiers en online losers hebben we gekozen voor een webshop met uitsluitend betaalbare bestsellers waardoor er voor iedereen een win-win situatie ontstaat. En het mooie eraan is dat er totaal geen luchtje aanzit. De overheid adverteert namelijk sinds de lockdowns met de slogan: Haal vaker een frisse neus, ga wandelen en shop lokaal! Bij ons zijn die frisse neuzen dus te krijgen. Shop lekker lokaal vanuit je bureaustoel of vanaf de keukenkruk, wandel uren door onze collectie en bestel zo vaak je wilt een fris exemplaar. Voor de perfecte maatvoering hebben we zelfs een handige tool ontwikkeld, want u wilt toch ook het neusje van de zalm?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *