“Echt waar, het is zo schrijnend allemaal!” jammert Bettina Sneu (34). “Ik heb me werkelijk in alle bochten en gaten gewrongen, maar niets heeft geholpen. Ik kom voor geen enkel excuus of andere vorm van compensatie in aanmerking en word zo dus keihard genaaid. Geen applaus, want ik werk niet in de zorg. Ik heb geen Long-Covid en geen toeslagaffaire toeslag, want ik heb geen kinderen in het belang van de opwarming van de aarde. Ik woon niet in Groningen of Limburg, dus dan weet je het wel en bij talentenjachten kwam ik nooit zover dat ik een jurylid of coach überhaupt kon aanraken. Zelfs bij een Meet & Greet in het kader van de ‘Frans Bauer-Heb Je Even Voor Mij-Tour’ gebeurde er helemaal niks. Het hele #metoo gebeuren ging dus geruisloos en vooral contactloos aan me voorbij en ook mijn huidskleur, oorlogs- en slavernijverleden zijn vlekkeloos wit. Ik ben dus zwaar gedupeerd en zo zijn er velen met mij, maar ons hoor je niet. Wij zijn namelijk geen klagers!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *