Nu tuinen weer zomerklaar worden gemaakt, laten slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag er geen gras meer over groeien en doen massaal aangifte. “Wij zijn inderdaad een buitengesloten groep, maar om daar meteen de conclusie aan te verbinden dat we groentjes zijn die zich het gras voor de voeten weg laten maaien, getuigt niet van inlevingsvermogen. Met het domweg bij elkaar harken van zoveel aannames loopt men niet alleen de kantjes eraf, maar blijft het ook niet binnen de perken.”
Aan het woord is K. Poortvliet, algemeen directeur van de OBTK, de Overkoepeling Bos- en Tuin Kabouters.
“Binnen onze organisatie is het een takkenzooi waar tot op heden geen werk van is gemaakt. Toen vorig jaar  beelden vrijkwamen  van Pauper Kabouter die zijn ‘smurfin’ min of meer met haar muts tussen een dichtslaande autodeur duwde zijn de onderzoeken begonnen. Op dit moment ligt kabouter Spillebeen, die zich seksueel zou misdragen op rood-wit bosmeubilair, onder een vergrootglas, maar ja, dat zingt alleen maar rond en bewijst nog niets. We vrezen echter dat er meer uit dezelfde vijver proberen te vissen. We roepen iedereen dan ook op om geen blad meer voor de mond te nemen voor onze veiligheid in eigen tuin!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *