Nog geen 24 uur na de winst van de afvallige provincie Zweden heeft Vladimir Poetin een overwinningsspeech gehouden waar niet alleen muziek in zat, maar ook toekomstperspectief.
“Het was natuurlijk al lang niet meer de vraag óf de winnaar uit het Groot Russische Rijk zou komen, maar wie van de 25 dit uiteindelijk ging zijn. Die spanning is nu voorbij maar maakte plaats voor onzekerheid: Welke van de honderd wereldsteden die op Russisch grondgebied liggen, wordt in 2024 het volgende decor voor dit flamboyante diversiteitsfestijn? Welnu,  niet alleen door de Roebelmast, maar vooral vanwege de kampioen van Rusland, Feyenoord, is de keus gevallen op Pjotrdam! Tickets zijn te boeken via reisbureau CorenDonbas tegen louter Russische valuta!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *