Nu zelfs de tijdsgeest aan een ernstige ziekte lijdt, heeft de KNMG besloten hun bloedeigen standpunt te euthanaseren. “Het kan zo niet langer! Euthanasie moet in het basispakket en op elk moment kunnen worden voorgeschreven!” Professor Ben Helder licht het nieuwe standpunt toe.  “In het eerste stadium zag je politici die ernstige problemen hadden met hun korte ofwel actieve geheugen. In fase twee troffen we burgers die zich niet meer bewust waren van wat er om hen heen allemaal gebeurde In het derde en laatste stadium zien we binnen voornoemde groep een splitsing ontstaan. Patiënten die totaal geen besef meer hebben van wat ze zelf uitvreten, maar dat nog verbloemen met spierballentaal en degenen die zonder ook maar enig benul apathisch dood en verderf zaaien. Hierdoor is er niet alleen voor hun slachtoffers, maar zelfs voor de hele bevolking sprake van een ondraaglijk lijden!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *