“Met deze mate van exclusiviteit wordt beleggen in een scheepslading tabak uiterst interessant, vooral als je zelf een aantal schepen hebt”, schatert Charlotte Bonnes-de Sonnaville terwijl ze haar champagneglas nogmaals bijvult. “In mijn Ferrari en Lamborghini mocht nooit gerookt worden, omdat het interieur zo volks en armetierig ging ruiken. En met de huidige prijzen zal die stank ook bij al die arme sloebers definitief verdwijnen. In al die vermakelijke linkse tv-programma’s over rondkomen van een bestaansminimum zie je namelijk elke keer weer dat hun leven slechts bestaat uit een huisdier en wat peuken. Nu dat laatste onbetaalbaar wordt krijgen ze niet alleen financieel, maar ook qua gezondheid weer wat meer lucht en dat is mooi, want ze zijn niet net als ons in staat om een ziekenhuis te kopen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *