Terwijl andere talentenshows door het afvoerputje verdwenen, durft Omroep Max het toch gewoon aan. “Iedereen zingt wel eens onder de douche of in bad en daar duiken wij graag bovenop!” De woordvoerder van de ouderenomroep schrikt zo van zijn ongepaste opmerking dat hij meteen een toontje lager zingt. “Je kunt echt niets meer zeggen in dit kader, dus hou ik het kort en bondig. Mensen maken thuis een filmpje van hun zangcapriolen in de badkamer en zenden dat ons toe. Wij monteren het tot het zo succesvolle slow-tv en het eindresultaat beoordelen we meteen al in de montagekamer met vakkundige coaches. Op die manier krijgt de jury, die let op watermanagement, zangtalent en originaliteit van het adamskostuum, geen enkele mogelijkheid om de deelnemers te bespringen. Tijdens de uitzending kiezen zij in wet T-shirts de drie meest spetterende finalisten, waarna Patricia Paay en haar partner in de betreffende badkamer middels een ‘Golden Shower’ de uiteindelijke winnaar bekend maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *