Talpa komt na de zomer met  een nieuwe cocktail op basis van oude successen “De Corona Persconferenties” en “Ik Hou Van Holland” Een mediawoordvoerder met gebarentolk legt uit: “De kijkcijfers van die Perscos bleven fenomenaal, zelfs als men een week van te voren al wist wat er komen ging. Ook bij IHVH was sprake van een besmettelijk format, dus een injectie met deze mix is gegarandeerd een booster voor SBS6. Wel hebben we ons genoodzaakt gezien enkele wijzigingen door te voeren, die echter in het geheel amper zullen opvallen. Linda de Mol zal de plaats van Irma Sluis innemen, maar gezien de vele opgestoken middelvingers aan haar adres na haar overstap naar Talpa en het TVOH schandaal met manlief, lijkt ze al vakkundig wegwijs te zijn gemaakt in gebarentaal. Voorts vervangen we Jaap van Dissel door Gordon, omdat hij als tyfuslijer ervaringsdeskundige is. Peter Gillis doet tenslotte de presentatie, want die kan, net als Mark Rutte destijds, alles maken in Nederland. Aan het eind van het informatieve gedeelte zal Linda de presentatie echter overnemen en zullen twee teams onder leiding van Gordon en Peter elkaar verbaal naar het leven staan in het belang van de zo gekoesterde polarisatie. Hatseflats……..een format dat zijn weerga niet kent, waarbij elke week alle ziektes voorbij komen die op Social Media trending topics zijn!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *