Vladimir Poetin liet kort na zijn nieuwjaarstoespraak het echte verhaal via Pro-Russische websites uitlekken: “We waren eigenlijk totaal niet meer in de race, maar na de protestacties in Zeewolde staan we weer volledig op de kaart. Vanuit gigantische datacentra in Cyberie gaan we vanaf vandaag bouwen aan de realisatie van het Wereldwijde Russische Sociale Media Keizerrijk. Om dat doel echter te bereiken, hebben we meer grondgebied nodig en zijn we in februari 2022 al begonnen met het realiseren en inrichten van Facebookraïne. Daarbij moeten we ons vooral niet blind tsaren op westerse normen en waarden, want wij willen geen wikileaks, maar juist wifileaks! En de manier waarop ik me hierover uitlaat is dus puur digitaal en pertinent geen oorlogstaal of, zoals de Nederlanders zouden zeggen, wartaal!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *