“Mijn lichaamshaar werd plotseling statisch, terwijl mijn hele lijf begon te rillen. Tegelijkertijd kwam er een algeheel gevoel van zwakte opzetten en toen ik ook nog  in een huilbui uitbarstte, wist ik totaal niet meer waar ik het zoeken moest!”  Jorik S. lijkt nog kleiner dan zijn artiestennaam al doet vermoeden en is voor het eerst ontzettend open en eerlijk, maar ook ongelofelijk bang. Bang voor een stigmatiserend label of nog erger. “Voor dat je het weet heb je namelijk een homoziekte te pakken en gaat dat een geheel eigen leven leiden. Daarom wil ik wel effe gezegd hebben dat ik never nooit met me laat sollen, zeker niet door mensen die zwakker zijn dan ik. Ik heb mogelijk een gebrek aan ruggengraat en misschien öok wel de apenpokken gehad, maar het schijnt dat mijn aandoening vooral bij vrouwen voorkomt. Dus al heb ik misschien een Lil’ Kleine,  maar ben zeker geen mietje!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *