“Ze mogen zelfs “Jean et Alleman” uit de omgeving Bordeaux erbij tellen als daar weer bosbranden zijn, maar dan nog maakt het COA geen schijn van kans!” Weervrouw Hetty Hetebrij draait er niet omheen, terwijl ze de barbecue inkopen voor het nieuwe zomerseizoen online uitvoert. “Ondanks dat het COA zich zelfs in illegale bochten heeft gewrongen, kregen ze slechts 300 mensen zo ver om in Ter Apel buiten te slapen. Een prestatie die ze zelf ook een historisch dieptepunt noemen, terwijl wij in 2024 de 250.000 deelnemers gaan aantikken, en dan tellen we de Zwarte Cross nog niet eens mee, alleen maar door een hogere temperatuur te bieden! Maar ze zijn ook welkom hoor, alle 300, en omdat het gefeest doorgaat tot in de kleine uurtjes, hoeven ze zich over het slapen eigenlijk totaal geen zorgen te maken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *