“Natuurlijk begrijp ik dat het vervelend is om te moeten schakelen, want dan had je wel een autovakantie geboekt”, zegt Jet van de Vlugt die de toekomstige reizigers zeer empathisch aanvliegt. “Net zoals wij op Schiphol hebben jullie allemaal drukke banen en dan ben je blij dat je er even tussenuit kunt, omdat je er tijdens je werk namelijk liever niet uitvliegt. Maar benut die enige mogelijk dan ook zo optimaal mogelijk en relax en geniet vanaf de eerste seconde in de wachtrij. Snuif de ervaring heerlijk in je op, want de reis ernaartoe is over het algemeen belangrijker dan het beoogde doel. Daarnaast stel je de plicht tot CO2 compensatie nog even uit, dus valt er een toekomstige last van je schouders terwijl je huidige bagage ook al zijn eigen koers vaart!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *