“In deze maakbare maatschappij lag een simpele oplossing meteen voor de hand. Het idee is namelijk al heel oud: Houd je huisdieren thuis bij vuurwerk, je kinderen bij epidemieën en je handen bij grensoverschrijdend gedrag!” Bedenker Herbert van der Pols wuift met zijn stompjes meteen alle complimenten weg. “Je handen thuishouden heeft zoveel voordelen: Als je weggaat wordt je uitgezwaaid, als je thuiskomt geknuffeld en bij meerpersoonshuishoudens zijn er de hele dag genoeg handjes thuis om de boel heerlijk aan kant te maken. Je belde al handsfree en de auto weet inmiddels zelf de weg. Op het werk zijn de meeste apparaten stem-gestuurd, dus op bijna alle vlakken is dit fingerspitzengefühl op topniveau. Alleen een hand voor de mond is niet meer mogelijk, maar nu Corona al weer 2 jaar verdwenen is, mogen we iedereen toch gewoon weer in het gezicht hoesten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *